За компанията

Възнамерявате да наемете кемпер и търсите най-добрата оферта? Елате и опитайте при нас! Фирма Холидей Мобайл предлага богат избор от нови, уникални кемпери, с голям набор от функции, които отдава под наем и може да направи вашата ваканция различна и неповторима. Насладете се на нещо ново, всеки ден. Почивката с кемпер под наем дава независимост и свобода. Без задължения, без ограничения - вие решавате как да прекарате деня.

Нашето местоположение е само на 15 минути път с кола от международното летище на град София, на изхода от града. Фирма Холидей Мобайл е семейна компания, основана през 1994 година. В началото стартира дейността си с продажба на кемпери и каравани, а след това разширява дейността си и започва да предлага и кемпери под наем.

Кемперите на луксозната немска марка Burstner са за всеки, който търси подходящ модел за цялото семейство. Rimor - известните и много популярни модели алковен могат да бъдат видяни в разгара на сезона по многобройните пътищата на България и Гърция. Въпреки това, не всички марки и модели са едни и същи. Независимо дали сте семейство, двойка или група от приятели, ние предлагаме подходящ модел за почти всеки вид пътуване и за всеки отделен вкус.

За да гарантираме вашата сигурност, спокойствие и комфорт, всички наши кемери са напълното поддържани спазвайки висок стандарт и стриктна сервизна поддръжка. Безопасността на нашите клиенти е от първостепенно значение за нас.

За повече информация и цени, разгледайте нашият уеб сайт.