За къмпингуването

Къмпинг почивката на колела се радва на все по-голяма на популярност, отчита се голям скок в търсенето, въпреки че кемперът със сигурност не е ново явление. Всъщност, първите кемпери са се появили преди няколко десетки години, емблематичните кемпери Volkswagen Type 2  сега са на над 60-годишна възраст. Днес, почивката на колела е толкова популярна, както винаги е била, но последните иновации в технологиите промениха традиционното къмпинг пътуване.  Днес наемането на кемпер или каравана за почивка се е превърнало в нещо като луксозна афера. Представете си – фиксирани двойни легла, удобната спалня, душ с топла вода, климатик и напълно оборудван кухненски бокс. И все пак нищо не е имало по-голямо влияние върху начина по който ние планираме нашата почивка от появата на Интернет. Всеки който има достъп до компютър сега може да резервира следващото си приключение с едно щракване на мишката от фирма  Холидей Мобайл EООД.           

Защо да си купувате кемпер , като можете да си наемете?

По-голямата част от собствениците на кемпери ги използват само  за няколко седмици в  година.  За  застраховките, данъка и поддръжката на кемпера се e погрижила фирмата за отдаване на кемпери под наем / camper rent / – rent Holiday Mobile, което Ви спестява време и усилия. Всички наши  кемпери, са нови и луксозни, и Вие ще се уверите в нашия професионализъм преди, по време и след наеманетона кемпер.

За първи път ли наемате кемпер? Ние ще Ви  преведем през всички специфики на работата на наетия от Вас кемпер под наем, осигурявайки ви необходимата информация, за да се чувствате достатъчно комфортно наслаждавайки се на преживяването. И, в случай, че се чудите, нашите кемпери  Burstner и Rimor са на разположение, за наемане чрез сайта ни, необходима е само шофьорска книжка. Всички наши кемпери са с тегло под 3500 килограма (или по-точно, на „технически допустимата максимална маса с товар“). За да наемете кемпер от нас не се нуждаете от специален лиценз за управление  на автомобил с  максимално тегло над 3500 килограма.

Търсите кемпер с  кухненски прибори и къмпинг оборудване? Нуждаете се от повече места за спане и пространство? Искате ли да вземете кучето си заедно с вас? Двуетажни легла за деца? Вижте условията ни за отдаване под наем за всеки, за да разберете за възрастови изисквания, ограничения за пътуване и дори това, че вашите домашни любимци се допускат в кемпер под наем. Веднъж избрали кемпер, който искате да наемете, просто изпратете запитване за резервация до нас, ние ще проверим Вашите изисквания и ще ви направим индивидуална оферта. Пред всеки, който наема кемпер стои най-големият въпрос който остава без отговор, какво е мястото  където ще отида!  С кемпери под наем, светът е много по-лесен за изследване. Много клиенти от България избират след като са наели своя кемпер  да се насочат към крайбрежието или към планината в България или чужбина. В Гърция, Италия и Франция  ще намерите изобилие от къмпинги, съобразени с потребностите ви. Германия пък е по-малко традиционна дестинация за българските туристи, но поради популярността на кемперите сред германците, страната е удобна и лесна за къмпиране, а пътните връзки също са отлични. На север и по-далечна дестинация за приключенския ви дух са почти сигурно скандинавските страни. Норвегия, Швеция, Дания и Финландия, те предлагат удивителни гледки, тихи пътища и дълга светла част на деня в летните месеци. Скандинавия  е известена със високите си цени, но със собствения си дом на четири колела, гъвкавостта на къмпирането и готвене в дивата природа, е лесно да виждате какво се случва с Вашия бюджет.

Наемайки кемпер от фирма Холидей Мобайл ЕООД сега, ние ще направим вашето пътуване от мечта в реалност!

Всичко за къмпинг оборудването и аксесоари за кемпери и каравани може да откриете в нашия сайт www.camping-sofia.bg или посетете нашия магазин в София на ул. Самоковско шосе 97.